I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Monday, February 7, 2011

Sometime it's okay to cry....

˙·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨? Hi readers, On Saturday night my mum go on a aeroplane to Perth Western Australia because she have work to do there.So the title for this entry is 'sometime it's okay to cry' aku wat tajuk ni sebab semalam tak tahulah kenapa aku rasa macam nk nangis je...aku mengaku yg aku rasa sedih sebab mama aku gi Perth dan aku duduk umah makcik aku pada hari Sabtu dan Ahad dan hari sekolah plak aku duk kt umah pengasuh aku selama dua minggu. rumah makcik aku dekat je ngan umah aku..selang sebuah rumah je...so aku singgah lah umah aku semalam pastu aku rasa sedih sangat sebab aku rasa sunyi tanpa mama.Aku ada homework bm yg x siap lagi.Selalunya mama yg tlg aku sebab akukan lemah sikit dlm bm ni..hehehe Pastu aku nangis sebab aku x tahu sape leh tlg aku wat..kerja umah ni. Aku rasa segan nk tanye makcik aku...xtahulah kenapa...hehehe dan juga aku rasa rindu sangat kt mama  So aku nangis kuatlah jugak cam budak2..sebab bagi aku bila menangis puas2 hati akan rasa tenang..kadang2 menangis tu boleh luahkan perasaan...so sometime it's okay to cry... Korang mesti ingat aku ni anak yg manja kan??? sebab aku anak tunggak...WELL...aku xdelah manja sangat cuma sikit2 je lah.hehehe Aku menagis sebab mama je orang yg PALING RAPAT dengan aku dalam dunia ni..yelah akukan xde adik-beradik..abah aku pulak dh meninggal 9 thn yg lalu...so aku ada mama je...SO aku baring atas katil mak aku. Bila aku baring aku rasa x sunyi dh.Aku tahu bertapa susahnya  menjadi ibu tunggal...dan aku rasa mama aku telah menjalankan tanggungjawabnya dangan BAIK!!! AKU BERSYUKUR SANGAT2 KEPADAMU YA ALLAH!! KERANA MEMBERI AKU SEORANG IBU!!! I MISS YOU MUM!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates