I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Friday, December 31, 2010

Watching Theater Siti di Alam Fantasi!!!!!

  Semalam Syahirah,Ira,Isya and my mum gi tengok theater Siti di Alam Fantasi kt Istana Budaya....yang berlakon dlm theater ni...ialah Liyana Jasmay,Vanidah Imran, Johan Raja Lawak, Fizo Omar dan lain2 lagi...cerita dia BEST,menarik dan kelakar.... Cerita ni memberi banyak pengajaran.... Pengajaran yg Syahirah belajar ialah selalu berkasih sayang kepada binatang dan jangan SOMBONG!!!! Ingat tau "SELALU BERKASIH SAYANG, SEPANJANG HAYAT AKAN DI KENANG!!!" dan " KAYA BUKAN ANGKUH MERAJA DAN MISKIN BUKAN HAMBA SELAMANYA!!!!" korang semua ingat tau!!!!! selapas tengok theater kite orang ambik autograf pelakon dlm theater ni dan sempat lagi bergambar dengan Johan raja lawak....


 

Sekolah akan bermula!!!!!

    Hi semua....hari Isnin ni dh mula sekolah kan??? hmmm ari Rabu ari tu...syahirah ikut mama gi sekolah beli buku tuk tahun 2011...Wah!!! cepatnye mase berlalu rase mcm baru je bermula cuti sekolah hehehe....kadang2 rasa mcm tak puas...nk cuti lagi!!!!! tapi kadang2 rasa TAK SABAR SANGAT nk pergi sekolah sebab boleh jumpa kwn2 lagi pun boring duk kt umah tak tahu nk wat apa.....mmm kalaulah kehidupan harian kita mcm karton PHINEAS AND FERB!!!! setiap hari ada je benda nk buat....dan setiap ari ada satu ADVENTURE!!!! HAHA...suka tengok karton tu sebab seronok dan menarik HEHEHEHE....... apa lagi ekkk nk wat sebelum cuti sekolah habis.hhhhmmmmm........
back to school

Tuesday, December 28, 2010

A Nice Trip!!!!


 kitty luv
kitty luv
             Assalamualikum, i'm Back from a nice trip to JOHOR with
             my best friends IRA and her family. I  ate lots of delicious                                                                              First we when to herGrandparentshouse at BATU PAHAT      
             and have a delicious homemade IKAN masak ASAM PEDAS
!!!!!
             YUMMY!!!!! On the first night we have Ikan bakar for DINNER!!!
             On the third night we have chicken soup special for dinner.... Then
             we went to BATU PAHAT MALL!!!!! it was a big shopping mall!!!

               The NEXT day we continued our trip to JOHOR BAHRU!!!!
               The First thing we did when we arrive at JOHOR BAHRU we
               our lunch and we ate KACANG POOL...it was my first time

               eating it..and i LOVE it!!!! On the second night we ate IKAN BAKAR
               and BABY CRAB!!!!! YUMMY!!!!!!!!
     

               I had a LOT of fun in this trip and it is nice meeting my friends FAMILY!!!!





Saturday, December 25, 2010

Mix Emotions

HOHOHO...First of all i just want to wish Merry Christmas to all who celebrate Christmas....Enjoy spending time with your precious Family who love you very much...
okay now i have a mix emotions.....i miss ALL my friends at school and i'm kinda excited to go back to school and meet All my friends...and it's soooo boring just stay at home....dunno what to do..

But i also feel nervous to go back to school...and also...i need to work hard cause if i got bad result buat malu je...cuz i'm in 2bakti...lots smart people in that class....

Secret Love



Every time I see you
I wish that you knew.
I wish I didn't have to hide
These feelings I have for you.

Every time we talk
New feelings emerge.
I wish I didn't have to pretend
That I'm OK with just being friends.

Every time we're texting and chatting
I think how we should be with each other.
I wish that I could show you
The way i truly feel.

But no matter what happens
Or where we end up.
You will always be
My one and only secret love.

Saturday, December 18, 2010

Sleepover!!!!!!

   It's about a week i haven't post anything on this blog. So when Kak Eskay and Kak Kylie go back to their house i feel a little lonely but then i get over it.!!!!!!! so on Wednesday I went to my friend house (Ira and Isya) and have a sleepover!!!!      Yeahh!!!!! finally i can meet them!!! I miss them soooo much!!!! On Thursday we just hanging out in the room listening to music and chitchat!!!! We talk about JUSTIN BEIBER!!!!! and other stuff!!!!! On Friday we went shopping at Alamanda!!!! it was a lot of FUN!!!! so on friday night ira and isya sleepover at my house for 2 days  YAAHOOOO!!!!!!! we cooked burgers for dinner it was fun and syok cooking together ....                  Yummy BURGERS!!!!!
Today we went shopping at ALAMANDA AGAIN!! hehehehhe...

 
    then we .....        

Friday, December 10, 2010

Hanging Out!!!

Finally there's friends come to my house...takde lah  boring lagi... :D....Kak Eskay and her sis Kylie sleepover at my house. We karaoke Hsm songs..then have dinner at Alamanda...tomorrow we're gonna watch Hantu kak limah balik rumah at Alamanda we were going to watch it today but it's sold out!!!! Anyway i had a great time hanging out with them!!!!!!


 


Wednesday, December 8, 2010

My Old Friend!!!!!


                        
  Yeah!!!! My old friend at Perth western Australia came to 

Malaysia yesterday....her name is Ira and her younger sister 

isya.I miss them soooo much!!!! Cant wait to meet them in 

this school holidays!!! I was thinking of having a sleepover party :)!!!!       They are my Fabulous Friend!!!!         

Sunday, December 5, 2010

Home Sweet Home!!!!!!


 
On Friday i just came back from Terengganu. It was a Long....drive. Sebelum perjalanan bermula kami singgah losong sekejap nak beli keropok lekor...mmmm..YUMMY!! Pastu kami singgah beli SATA...aku tak pernah makan sata..tapi bila aku aku rase je aku suke pulak makan sata....YUM!! YUM!! YUM!! hehehe.... Dalam perjalan ke KL kita singgah Kuantan sekejap nak menziarahi kubur atuk dan nenek. Lepastu kami sambung balik perjalan kami ke KL. Best lah jugak pergi Terengganu dapat tengok Masjid Kristal pastu jumpa kawan mama,Aunty Wan. Kami sampai rumah lebih kurang pukul 10 malam.. Bila sampai rumah angkat barang,sembahyang isyak pastu terus tido.....penat sangat...hehehehe.. but it's great to be home...like people said there is no place like HOME!!!! HOME SWEET HOME!!!!!
                                                          



                          


Thursday, December 2, 2010

Bosan...lah.....

Hmmm...bosan lah..duduk kat bilik hotel seorang diri...Nasib baik mama bawak laptop dan broadband boleh lah buka facebook,main game,tengok video kat youtube, update blog dan macam2 lagi....Cuti sekolah selalu same je duduk kat rumah tengok tv dan buka facebook tapi tahun ni banyak roadtrip ari tu gi Penang,kedah pastu sekarang ni kat Terengganu...petang ni mungkin gi jalan2 dengan mama dan kawan dia...Kita gi round satu Kuala Terengganu ni... heheheeeheh!!!! :)
                                                       



Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates