I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Tuesday, May 31, 2011

Selamat bercuti...

Hello...readers!!! korang sume sihat?dah lama aku x update blog ni. Sekarang cuti sekolah dah bermula jadi adalah masa untuk aku update blog ni.Cuti sekolah memang best sebab tak payah fikir pasal kerja rumah tapi yang tak bestnya sebab bosan duk kt rumah x tahu nak wat ape asyik online je...so waktu cuti sekolah ramai orang wat kenduri kahwin so far aku dah pergi 2 kenduri kahwin.Jumaat ni aku balik kampung aku kat kuantan sebab ada kenduri kahwin then singgah kubur arwah atuk dan nenek.Cuti sekolah ni aku cuba tak nak membazir masa macam cuti sekulah aku sebelum ni.Aku asyik online je.Aku akan cuba mengisi masa dengan benda yang berfaedah contohnya membaca buku,wat ulang kaji dan lain2.Anyway I just want to wish you all ''SELAMAT BERCUTI!!!!!!!!!" 

Sunday, May 1, 2011

Bieber Fever!!!



Ok entry kali ini khas untuk peminat JUSTIN BIEBER!!!! Aku dulu x lah minat dia sangat.Dulu kt sekolah lama aku ada seorang kwn aku memang minat gila dengan justin bieber ni sampai tulis i love justin bieber dekat kain dia guna liquid....Aku rasa pelik ...best sangat ke justin bieber ni sampai kwn aku asyik conteng ''i love justin bieber'' so aku pon bukak youtube nak tengok video Justin Bieber.First aku dengar lagu Baby dan aku mula suka lagu tu then aku dengar lagu dia yang lain One time,one less lonely girl dan never let you go. Mula dari hari tu lah aku start minat dia sikit2.Pastu kwn aku dari Australia dtg balik malaysia sekejap.Dia orang malaysia mak dia belajar kt Perth,Western Australia mcm mak aku jugak.Aku ajak dia tido rumah aku.Dia pon minat justin bieber.Dia asyik bagi tahu lagu Justin bieber yg latest dan bagi tahu satu website tentang latest gossip pasal Justin Bieber.Sejak tu aku lagi minat Justin bieber...

Okay, baru je minggu lepas hari Khamis 21/04 Justin Bieber dtg Malaysia wat konsert kt Stadium Merdeka.Aku pergi konsert dia.Memang best!!! Memang terhibur!!!!DIa ada tunjuk video JUSTIN main gitar dan drum masa kecik dulu menag CUTE!!espicially masa dia nyanyi lagu ABC memang COMEL!!!!! Pastu masa nyanyi lagu ONE LESS LONELY GIRL dia ada pilih seorang gadis untuk jadi One less lonly girl.Perempuan tu duduk atas kerusi pastu Justin bagi dia bunga dan pegang tangan dia.Memang bertuah perempuan tu.I WISH I COULD BE THE ONE LESS LONELY GIRL.Ramai orang dtg dan jerit!!!! kt stadium tu.Skang ni malaysia dh kena satu virus iaitu BIEBER FEVER!!!!! OKAY lagu terakhir Justin nyanyi adalah lagu BABY!! Justin saje bergurau dia pura2 x tahu lagu baby yg mana satu.Dia saje nyanyi lagu nursery rhyme tajuk rock-a-bye -baby dan mcm2 lagi.MEMANG LAWAK!!!HEHE .Penonton memang x sabar nk dengar lagu baby.OKAY kalau korang nk tahu lebih pasal konsert tu korang boleh tengok video justin bieber nyanyi lagu baby di atas atau video yg lain di YOUTUBE!!!!! Sejak aku tengok konsert tu aku rasa aku memang dh kena BIEBER FEVER!!!!!!!!! Sebab aku asyik teringat pasal dia.Asyik2 rasa nk ckp pasal dia dan AKU MEMANG MINAT SANGAT JUSTIN BIEBER!!!!!!! Aku baru je tengok movie Justin Bieber NEVER SAY NEVER!!! memang BEST!!! siapa yg minat Justin Bieber MESTI tengok!!!!

JUSTIN BIEBER  ROCK!!!

Nie style rambut baru dia..amcm hensem x???Aku rasa dia nampak matang dengan rambut baru dia!!!!!!!

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates