I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Monday, August 29, 2011

Hellooo...PERTH!!!

  Hello..my dear readers sorry dh lama tak update blog ni..hehehe sorry! Okey skang ni aku kt Perth,Western Australia.Perth adalah rumah ke-2 aku.Nak tahu sebab apa?? Sebabnye.. Aku pernah duk kt sini selama 4 tahun sebab mak aku sambung belajar kt sini.Aku duk kt sini sejak aku 9 thn sampai 13thn. Tahun ni aku raya kt sini.Rindu giler ngan tempat ni..Banyak kenagan manis kt sini.Aku rindu kawan-kawan aku kt sini.Aku rindu suasana yg nyaman kt sini..aku rindu pokok-pokok yg ada kt sekeliling ni...aku rindu melihat langit yg takde awan..Aku rindu semuanye. Nobody knows how much i miss this place..nobody knows how much i love this place...nobody knows how much this place mean to me. Finally aku boleh lepaskan rindu aku. Aku akan berada di sini selama seminggu..

Okey tadi pagi bila aku keluar dari Perth International Airport..aku teringat masa pertama kali aku dtg sini iaitu pada tahun 2006..Aku teringat sume kenangan manis yg ada kt airport ni..aku teringat masa mak aku ambik kawan-kawan dia kt airport ni...aku teringat masa aku ngan mak aku menghadapi perpisahan dengan kawan-kawan yg lain..hmmm memang banyak kenangan..Pastu mak aku tangkap gambar kt depan airport ni..for the second time..Kali pertama tangkap gambar kt depan airport adalah pada tahun 2006 masa maksu aku dtg visit aku kt sini..hmmm Aku rindu semua kenagan ni...

This place holds a thousand memories..

Anyway sampai sini dulu...luv u all!!! =)

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates