I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Friday, December 31, 2010

Sekolah akan bermula!!!!!

    Hi semua....hari Isnin ni dh mula sekolah kan??? hmmm ari Rabu ari tu...syahirah ikut mama gi sekolah beli buku tuk tahun 2011...Wah!!! cepatnye mase berlalu rase mcm baru je bermula cuti sekolah hehehe....kadang2 rasa mcm tak puas...nk cuti lagi!!!!! tapi kadang2 rasa TAK SABAR SANGAT nk pergi sekolah sebab boleh jumpa kwn2 lagi pun boring duk kt umah tak tahu nk wat apa.....mmm kalaulah kehidupan harian kita mcm karton PHINEAS AND FERB!!!! setiap hari ada je benda nk buat....dan setiap ari ada satu ADVENTURE!!!! HAHA...suka tengok karton tu sebab seronok dan menarik HEHEHEHE....... apa lagi ekkk nk wat sebelum cuti sekolah habis.hhhhmmmmm........
back to school

0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates