I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Thursday, December 2, 2010

Bosan...lah.....

Hmmm...bosan lah..duduk kat bilik hotel seorang diri...Nasib baik mama bawak laptop dan broadband boleh lah buka facebook,main game,tengok video kat youtube, update blog dan macam2 lagi....Cuti sekolah selalu same je duduk kat rumah tengok tv dan buka facebook tapi tahun ni banyak roadtrip ari tu gi Penang,kedah pastu sekarang ni kat Terengganu...petang ni mungkin gi jalan2 dengan mama dan kawan dia...Kita gi round satu Kuala Terengganu ni... heheheeeheh!!!! :)
                                                       



0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates