I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Saturday, October 1, 2011

Study for the Final Exam...

Assalamuaakum...semua.!!!! okey first syirah..nk ckp sorry dh lama x update blog ni...
Sekarang nak kena get ready for the Final Exam...Beberapa miggu je lagi...tapi rasa macam cepat sangat masa berlalu...pejam celik..pejam celik..dah nak akhir tahun. Rasa macam baru je ari tu exam pk 2 skang da nak exam akhir tahun. Tahun depan pulak Form 3 dah jadi PMR candidate..eeee takutnye..anyway aku nak ucapkan GOODLUCK!!! kepada semua PMR CANDIDATE 2011..semoga berjaya!!!



Aku tak tahulah kenapa lately ni aku rasa malas nak belajar.. tapi aku tak boleh teruskan macam ni. Aku harus berusaha mengikiskan sifat malas itu.. dan aku harus berusaha dan berdoa agar dapat result yang baik untuk mengembirakan hati seorang insan yang bergelar mama.. hanya aku lah satu-satunye harapan mama..sebab akukan anak tunggal..esok kalau susah sape nak tolong aku. Aku harus berdikari. Mama selalu cakap..hanya pelajaran je yang boleh tolong aku pada masa hadapan nanti. AKu mahu jadi seorang yang berjaya...aku mahu harapan dan impian mama aku kepada aku menjadi realiti..oleh itu aku harus rajin belajar ,rajin buat ulang kaji dan berdoa kepada Allah S.W.T..Hanya itu je yang aku mampu.. aku masih ingat lagi kata cikgu Mus yang ajar kiteorang PJK..."Cita-cita biar tinggi-tinggi,Usaha biar berlebih"
.

0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates