I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Tuesday, October 4, 2011

Happy Birthday MUM!!!

Assalamualaikum...dan selamat malam kepada blogger2 semua.. Hari ni 3 oktober merupakan hari jadi mama..^_^ sorry mama..syahirah x ada hadiah untuk mama..syahirah hanya mampu buat kad hari jadi dan wish kat mama..walaubagaimanapun U r my IDOL!!!
syahirah tahu bukan senang jadi ibu tunggal...but i think you have done your responsibility really well..Mama sanggup buat apa saje untuk syahirah menumpukan perhatian pada pelajaran.Mama sudah sediakan segala keperluan syahirah dan mama juga cuba memenuhi kehendak syahirah...Mama juga memberi kasih sayang sepenuhnya pada syahirah..bukan hanya kasih sayang seorang ibu tapi mama cube memberi kasih sayang yang lebih dari itu agar syahirah tidak rasa kehilagan kasih sayang dari seorang bapa.Mama juga seorang yang berdikari...banyak benda yang mama kena uruskan sendiri.Mama juga seorang yang bekerja keras..dan bagi syahirah mama adalah seorang yang sangat BERJAYA!!!
so i want to say THANK YOU VERY MUCH FOR EVERYTHING!!

0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates