I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Tuesday, May 31, 2011

Selamat bercuti...

Hello...readers!!! korang sume sihat?dah lama aku x update blog ni. Sekarang cuti sekolah dah bermula jadi adalah masa untuk aku update blog ni.Cuti sekolah memang best sebab tak payah fikir pasal kerja rumah tapi yang tak bestnya sebab bosan duk kt rumah x tahu nak wat ape asyik online je...so waktu cuti sekolah ramai orang wat kenduri kahwin so far aku dah pergi 2 kenduri kahwin.Jumaat ni aku balik kampung aku kat kuantan sebab ada kenduri kahwin then singgah kubur arwah atuk dan nenek.Cuti sekolah ni aku cuba tak nak membazir masa macam cuti sekulah aku sebelum ni.Aku asyik online je.Aku akan cuba mengisi masa dengan benda yang berfaedah contohnya membaca buku,wat ulang kaji dan lain2.Anyway I just want to wish you all ''SELAMAT BERCUTI!!!!!!!!!" 

0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates