I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Sunday, June 3, 2012

Kenduri..dan Kucing baru =)

Assalamulaikum, ape khabar semua? okey cuti sekolah ni mesti lah ade jemputan kenduri kahwin kan?. Tadi aku ikut mama aku gi kenduri kat Rawang. Lepas tution..terus pergi kenduri. Dah lame tak makan nasi minyak..hehe :)

Nie gambar aku gi kenduri tadi..











lepas kenduri..tiba-tiba pulak mama  teringin nak pergi Jusco yang baru bukak kat Rawang. Jusco Rawang memang besar...macam-macam kedai ade.. and tak lame lagi panggung wayang akan dibuka. Seharian jalan-jalan kat Jusco...memang satu Jusco tu kiteorang cover...then kiteorang makan kat PapaJohn for the first time. Sedap jugak pizza dia.. mmm..YUMMY =). Lepas tu terus balik rumah rehat2.

Then Abang Rezal call mama kate dah boleh ambik kucing. 3 minggu lepas mama ade tanye Abang Rezal yang kerja kat klinik haiwan ade tak kucing lebih untuk jadikan kawan Ray. Abang Rezal kate ade..2 ekor kucing Dr Zul jumpe kat depan pagar rumah dia.Abang  Rezal kate sekarang tak boleh ambik lagi nak tunggu kucing tu besar sikit...dan kutu. So tadi aku ikut mama pergi klinik haiwan ambik 2 ekor kucing tu.....sangat COMEL ^_^


Ni lah Ray...comel tak?

Ni lah kucing yang ambik dari klinik haiwan tadi.. kucing ni kena kurung untuk sementara..supaya biase dengan susana baru.. dan jugak supaya tak gaduh dengan Ray. Ray ni garang sikit.. maklumlah dah biase duduk sorang...

okey lah sampai sini dulu see ya in the next entry... BYE! =)

0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates