I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Thursday, November 24, 2011

Cuti Sekolah...

Assalamualaikum....semua !!! ^_^ I'm back..to update my blog. Korang buat ape time cuti sekolah ni?? korang ade keluar dengan member?? atau korang duk rumah and online sepanjang hari?? hehe tu lah cuti sekolah agak bosan.. hmm peliklah bile time sekolah rase cam nak cuti tapi bile time cuti rase nak sekolah pulak sebab bosan giler duduk kat rumah.By the way sorry dah lame tak update..lately ni line tak berapa betul..asyik slow and hanging..tu yang membuatkan Syirah agak malas nak bukak blog ni dan dan upload gambar on facebook.Hmmm tapi cuti sekolah ni Syirah cube tak nak membazirkan mase dengan tengok tv dan online je macam dulu. Cuti kali ni Syirah nak isikan mase dengan mengulang kaji dan buat persiapan untuk PMR next year. huhuhu rase berdebar pulak bile fikir pasal PMR...takut!!! tapi Syirah tak adalah menghadap buku je sepanjang hari nak jugak enjoy time cuti ni. So Syirah akan practise main gitar..hmm Syirah masih lagi tak reti main chord...so kena banyak practise. Practise makes perfect..:) dan juga Syirah akan spend time dengan bace novel atau komik. Kadang kala bace novel ni best jugak sebab ia boleh membawa kite ke dunia yang lain...haha ceh wah!!! dan jugak Syirah rase nak jugak main Nintendo Wii. Dah lama dah tak main game tu...cuti sekolah ni bolehlah Syirah main Just Dance...sekurang-kurangnye boleh exercise sikit...hehe XD  okeylah sampai sini dulu lah dah tak tahu nak cakap ape dah..anyway hope u guys have an awesome and a great HOLIDAY!!!! BYE!!! CYA on the next entry...kay !!! ^_^

0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates