I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
Im turning fabulous 15 this year. I'm just an ordinary girl who is living in this big wide world and trying to be a better person i can be. Life is full of challenge,Meet it. Life is full of lesson..and this blog is about my life and the lesson that i've learn..

Thursday, October 27, 2011

Hello Readers!!

Hai...sorry dah lame tak update blog ni...bukan sengaje tapi kadang-kadang tak ade idea nak tulis...dan jugak nak kena fokus on the Final Exam. So far dah jawab 6 paper. Bm,Bm2,sivik,bi1,agama dan Ictl. Bm2 Alhamdulillah aku boleh buat tapi susah lah gak..espicially bahagian B kena tulis karangan pasal kraf tangan. Mula-mula agak blur..tapi aku bedal..je. Macam-macam aku merepek dalam karangan tu.Hahahah!! tahu2 lah aku nie lemah bm tapi sekurang-kurangnye aku buat yang terbaik tu pun dah kira okey kan?? Bm1 boleh lah...Aku jawab dengan fikiran yang tenang dan baca soalan slow2. Bi1 okeylah..ade lah sikit soalan yang susah tapi boleh buat. Sivik mula-mula senang lepastu bile dah sampai pasal parlimen tu..hmm Hentam saje!!! haha.. Agama agak mencabar..aku tak tahu lah bile aku baca buku susah nak melekat kt otak tapi aku boleh jawab..tapi takut lah..ade yang aku hentam je ...asalkan aku tak biarkan banyak kosong...tapi aku adelah tinggal 3 soalan kosong..memang tak tahu nak jawab ape. Ictl senang..tapi ada sikit aku main hentam..yelah aku ni bukan tahu semua pasal komputer...and network ni but so far exam ni okey.




So sekarang ni cuti depavali for three days...and five days including weekends..so this give me more time to study for the final exam. Hopefully i will get a good result that will make my mum HAPPY and PROUD of ME!! I am her only hope so i don't want to disappoint her.SO siang aku akan study ikut jadual yang aku buat untuk persediaan untuk Final Exam then malam aku online Facebook,twitter,tumblr and kalau aku ada mase dan idea inshaallah aku akan update blog ni. Tapi lepas exam ni aku akan cube untuk selalu update blog ni.


WISH ME LUCK!!!! and GOODLUCK TO ALL MY FRIENDS WHO'S HAVING AN EXAM!!!
















0 comments:

Post a Comment

Di mana ada kasih dan sayang, Di situ wujudnya kehidupan,

Mengetahui perkara yang betul
tidak memadai dan bermakna apabila
tidak melakukan perkara yang betul.

kecermelangan adalah hasil daripada
sikap sentiasa mahu melakukan yang terbaik.

manusia yang di hormati ialah orang
yang sentiasa menghormati orang lain.


 

♪♫•*¨*• ♥MizzShimmerGlimmer♥ •*¨*•♫♪. Thanks to Buy Engagement Rings | Infidelity in Marriage by Blogger Templates